”Det jag behöver för att nå målet för mina studier är tydliga instruktioner och möjligheten att kunna fråga läraren om frågor som dyker upp under kursens gång. Jag vill också ha feedback på uppgifterna och konstruktiv kritik för att kunna bli bättre. Tydliga instruktioner för att nå önskat betyg är också viktigt. Allt detta har jag fått på SweJa. Det har varit en fröjd att studera!”

”Studierna på Sweja kommer jag att ha användning för både privat, jobbmässigt och studiemässigt så jag hoppas att verksamheten fortsätter i samma spår under min studietid.”

”Detta har varit ett mycket roligt och inspirerande ämne där läraren har skapat högt i tak genom mycket diskussioner.”

”Våra lärare har erfarenhet.”

”Min lärare är enormt kunnig och skicklig på att inspirera till att vilja veta mer! Hon bjuder på sig själv och är mångsidig pedagogiskt. Jag är helnöjd.”

”Jag tycker att det är mycket bra att vi har It´s learning. Det hjälper oss mycket.”

”Jag tycker att vi har de bästa lärarna, som förklarar mycket så att vi förstår.”

”Framför allt har lärarna erfarenhet. De kan ge ut sin erfarenhet.”

”Alla lektioner är mycket bra, tycker jag.”

”Tack gode Gud för Its´learning! Nu känner jag mig inte ensam hemma och så långt borta från skolan.”

”Det har varit jättekul att studera igen efter många års arbete! Jag kommer att fortsätta läsa olika kurser på SweJa nu, vilket jag inte trodde att jag skulle fixa när jag började.”

”Möjligheten att studera på deltid som SweJa erbjuder tycker jag är det bästa som ni har för oss med familj och jobb. Man kan planera själv när man ska läsa och skriva uppgifter. Denna studieform gör det möjligt för alla att komma och läsa på Sweja, även människor som bor i andra kommuner.”

”Det går att kombinera jobb och familj med distansstudier bara man har motivation. Det är väldigt stressigt men det är bra att man kan plugga distans.”

”Distansträffarna har haft stor betydelse. Jag har verkligen fått mycket kunskap utav läraren. Jag har även fått tagit del av och delat med mig av mina erfarenheter, vilket har varit både intressant och nyttigt…”

”Med hjälp av de fantastiska lärarna jag har haft på SweJa har jag kunnat kombinera mina studier med heltidsarbete och familj. Jag är tacksam över att ha fått chansen att studera på SweJa! Det är väldigt kul och givande att få chansen att utveckla sig med studier i vuxen ålder!”