Klassrum dag/kväll

För dig som vill ha schemalagd och lärarledd undervisning i våra lokaler i Liljeholmen. Undervisningen består av föreläsningar, seminarier, diskussioner, praktiska övningar, grupparbeten, examinationer m.m. Schema får du vid kursstart.

Distans

För dig som vill välja när och var du vill studera samt har god dator- och studievana. Det innebär självständiga studier med stöd och handledning från din lärare. På lärplattformen Itslearning har du tillgång till din kurs du läser med tillhörande undervisningsmaterial, studieuppgifter m.m. Här kan du kommunicera med din lärare och andra elever. För att studera på distans behöver du ha tillgång till dator med Internetuppkoppling, ordbehandlingsprogram och e-postadress.

I vissa kurser ingår praktiska moment/obligatoriska träffar som genomförs i skolans lokaler.

I varje kurs ingår ett obligatoriskt slutprov som genomförs i skolans lokaler. Vid provtillfället medtas giltig id-handling för säkerställande av identitet.

Studietakt

Hos oss kan du välja att studera på heltid eller deltid. Heltidstudier omfattar 20p/vecka. Deltidsstudier finns för dig som önskar studera i en långsammare takt. Du kan välja att studera på 10 eller 20 veckor.